Notes de premsa  

El Col·legi d'Arquitectes participa el projecte europeu MARIE, que està recollint experiències i projectes de renovació energètica que hagin tingut un alt impacte en l’estalvi energètic (al voltant d’un 20%) i un model financer sostenible (amb un retorn de la inversió màxim de 10 anys).

Si has participat en algun projecte d'aquestes característiques, et convidem a que participis en aquesta iniciativa, accedint al web de la plataforma de MARIE i enviant la teva experiència fins el 15 de març. Els projectes i experiències recollides formaran part d’un registre de bones pràctiques avalades per la Unió Europea. És una molt bona oportunitat per a estar al dia de les millors experiències en renovació energètica d’edificis en el Mediterrani.

Com a contraprestació, els participants veuran reconeguts els seus treballs per la Unió Europea com a exemplars, i estaran disponibles en la base de dades de les millors pràctiques en eficiència energètica dels edificis existents del Mediterrani. Això afavorirà la visibilitat de la seva empresa o com a professional a través de la web de MARIE, oberta als promotors, institucions, constructors, etc. interessats en aplicar aquestes bones pràctiques al seu territori.

Per a qualsevol comentari o suggeriment, no dubteu en contactar amb l’Escola Sert COAC, trucant al telèfon 93 552 08 43.


2013-02-21
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004