Notes de premsa  

El djous 20 de desembre es durà a terme a les 19.30 h al Roca Barcelona Roca Gallery (Joan Güell, 211-213) la trobada Arquitectura: Horitzon(s) per (re)habilitar, en que arquitectes, representants institucionals i d'altres professionals reflexionaran sobre el concepte (re)habilitar que, sens dubte, ofereix un ampli ventall d’accepcions diverses i complementàries que varien segons el context en el qual s’aplica.

Així, participaran en la sessió les arquitectes Olga Felip (Arquitecturía, josepcamps|olgafelip) i María Langarita (Langarita Navarro Arquitectos); Jordi Ludevid, president del CSCAE; Ferràn Segarra, director de l’ETSAB UPC; Anatxu Zabalbeascoa, periodista del diari El País i José María Echarte, blogger independent d'n+1 arquitectura.

Les reflexions més destacades d’aquest debat es podran seguir minut a minut a través de Twitter amb el hashtag #Rehabarq. D’aquesta manera tots els assistents podran participar i interactuar activament en el debat i amb els ponents.

La trobada s'emmarca en la presentació de les novetats de Roca per al 2013, amb l'objectiu d'oferir un escenari on compartir i debatre qüestions sobre l’àmbit professional, empresarial, acadèmic i social de l’arquitectura.


2012-12-17
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004