Notes de premsa  

Un total de 20 estudiants i recent llicenciats en arquitectura de tota Espanya gaudiran de la nova convocatòria de beques de la Fundación Caja de Arquitectos, gràcies a la qual podran realitzar estades de pràctiques durant uns mesos a estudis espanyols i europeus. El termini per presentar-se a la convocatòria finalitza el proper 29 d’abril.

El llistat de despatxos que acolliran els becats està integrat pels de Carlos Ferrater, Josep Llinàs, Carme Pinós i Benedetta Tagliabue, a Barcelona, Rafael Moneo, Ábalos & Herreros, Campo Baeza, Muñoz & Mansilla i Juan Navarro Baldeweg, a Madrid; Cruz i Ortiz i Guillermo Vázquez Consuegra, a Sevilla; Manuel Gallego, en La Corunya; Jean Nouvel i Dominique Perrault, a París; Herzog y de Meuron, a Basilea; MVRDV i OMA, a Rotterdam; FOA (Alejandro Zaera) i Norman Foster, a Londres i Alvaro Siza, a Porto.

Les sol·licituds per aquesta cinquena edició de les beques de la Fundación Caja de Arquitectos es poden presentar o remetre a la seu de l’entitat (carrer Arcs, 1, 08002 Barcelona) o a qualsevol oficina de la Caixa d’Arquitectes fins a la data indicada. A més de l’estada de pràctiques en els despatxos indicats, els becaris comptaran amb una ajuda econòmica que oscil·la entre els 3.700 i els 5.300 euros.


2005-03-08
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004