Notes de premsa  

Les conferències que van pronunciar els equips Xnf, que integren Xavier Bustos, Nicola Regusci i Ferran Grau Roberto Soto, i Saeta Estudi –Bet Cantallops, Pere Ortega i Margarida Costa-Martins-, el passat 3 de març a la sala d'actes del COAC, dins del cicle Arquitectura Catalana Vol. 3, es van poder seguir-se en directe des de qualsevol ordinador connectat a Internet gràcies a la retransmissió en streaming (transmissió en directe d’imatges i so per la xarxa).

Des del passat 10 de febrer i fins el proper 10 de març totes les conferències setmanals del cicle Arquitectura Catalana Vol. 3 són trameses per Internet en streaming, gràcies a l’equipament tècnic i humà del qual disposa el COACNET. A la seu web del COAC es va arxivant aquest seguit de conferències. De fet, ara ja es poden veure les que van pronunciar Vicente Guallart i l’equip format per Roberto Soto i Nadia Casabella (17 de febrer); Lluís Jubert i Enric Massip (10 de febrer); Se Duch i Xisco Pizà i Ricard Mercadé i Aurora Fernández (3 de febrer) i Anna i Eugeni Bach i David Soldevila (27 de gener).

Per a la correcta recepció de les imatges i el só de les conferències en streaming, els únics requeriments tècnic són una connexió a Internet que asseguri un mínim de velocitat de transmissió de dades de 128 Kb per segon i comptar amb el programa Real Player (que es pot descarregar des de la mateixa pàgina d’accés a les conferències).


2005-03-03
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004