Notes de premsa  

L’ESARQ-UIC en col·laboració amb el COAC enceta, el proper dilluns 31 de gener amb una conferència de Paula Santos, el cicle Lunesarq, que cada dilluns del mes de febrer acollirà a les 20 hores una conferència a la Sala d’Actes del COAC, amb la voluntat de definir un nou espai de cultura i debat arquitectònics en aquest cas lligat als projectes de professionals portuguesos i portugueses. A més, el cicle inclourà un workshop i un cinefòrum, amb la projecció de diversos films.

El cicle s’inaugura el proper dilluns 31 de gener amb una conferència de l’arquitecta Paula Santos, a la qual li seguiran les d’Arx Portugal, CVDV arquitectos i J.P. Rapagao (7 de febrer); J.M. Castanheira (14 de febrer); Guedes + De Campos (21 de febrer) i Jose Manuel Fernandes (28 de febrer).

Pel que fa la workshop i el cinefòrum, ambdues activitats es desenvoluparan de març al juny. La primera a la seu de l’ESARQ (més informació a www.unica.edu), mentre que les sessions del cinefòrum tindran lloc a la seu del COAC). Pel que fa al workshop, els treballs desenvolupats en format de taller durant quatre dies a l’ESARQ i organitzats per equips pluridisciplinars, es presentaran en públic i podran ser debatuts en aquestes sessions per tots els participants. El darrer àmbit és el cinefòrum, que estarà dirigit per especialistes en material audiovisual, que desenvoluparan una temàtica concreta en un nombre limitat de sessions.


2005-01-28
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004