Notes de premsa  

La nova programació de l’Escola Sert per al període febrer-juliol 2011 ja s’ha posat en marxa, amb la incorporació de nous programes formatius, com ara el Postgrau d’Arquitectura i Sostenibilitat, i noves edicions dels cursos més demandats fins ara, com són els postgraus en Project Management en Urbanisme i en Planejament Urbanístic.

Entre les principals novetats, destaca la primera edició del Postgrau d’Arquitectura i Sostenibilitat , un programa de formació destinat al coneixement de la sostenibilitat a l’edificació, el desenvolupament de les metodologies aplicables i l’obtenció del grau d’especialització ambiental tant en projectes d’edificació d’obra nova com de rehabilitació. El postgrau, de 166 hores i que comença el proper 8 de març, està coordinat per Societat Orgànica (consultora ambiental dirigida pels arquitectes Gerardo Wadel, Fabián López i Albert Sagrera), Albert Cuchí (doctor arquitecte i professor titular ETSAV-UPC) i Toni Gironés (arquitecte, ha estat professor associat ETSAV-UPC i actualment és Responsable d’Ensenyament de l’Arquitectura i professor/coordinador Projectes Escola d’Arquitectura de Reus, URV).

El 17 de març arrenca la segona edició del Postgrau en Project Management en Urbanisme , dirigit per David Sarri ( arquitecte Director de Projectes Urbanístics) i Andrés García (arquitecte PMP), una formació de 111 hores dirigida a professionals del sector que, preocupats per garantir complir en temps, objecte, costos i qualitat, volen aprendre una metodologia per planificar, desenvolupar, controlar i finalitzar amb èxit els projectes urbanístics.

En ordre cronològic, a partir del 28 d’abril es desenvoluparà la quarta edició del Postgrau en Planejament Urbanístic , dirigit a arquitectes, altres professionals i estudiants interessats en iniciar-se i aprofundir en l'exercici de la pràctica del planejament urbanístic, tant des de la pràctica liberal com dins del marc de l'administració pública. El programa formatiu, de 114 hores de durada i desenvolupat amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, està dirigit per Agustí Serra, arquitecte, subdirector general d'Actuació Territorial II, Direcció General d'Urbanisme de la Generalitat de Catalunya.

En els tres postgraus, la matriculació al programa complet fins el 27/02/11 gaudeix d’un 20% de descompte. Així mateix, donades l’estructura i continguts dels programes, els cursos es poden realitzar de manera independent (matriculació per separat a partir del 28 de febrer, sempre que quedin places disponibles).

El proper 24 de febrer es realitzarà una sessió informativa d’aquests programes (18.30–20.00 h.). Per assistir a les sessions cal inscriure’s a:
- Postgrau de Project Management en Urbanisme.
-Postgrau de Sostenibilitat i Arquitectura
- Postgrau en Planejament Urbanístic

Programes de continuitat

Pel que fa als programes de continuïtat destaquen, dins l’àrea d’edificació, els cursos d’Aplicació pràctica del Codi Tècnic, tant per a Edificis Públics, com Edificis d’Habitatges, Valoracions hipotecàries i Alguns problemes de construcció.

A l’aula Urbanisme cal destacar, dins el Postgrau en urbanització, el curs Sostenibilitat i urbanització.

Dins l’aula de Gestió Tècnica destaquem els cursos presencials Direcció facultativa d’obres i Seguretat i Salut en fase de projecte, així com els cursos per vídeoaula a través d’internet: Amidaments i pressupostos i Microsoft project.

Finalment a l’apartat d’Eines cal destacar els cursos Creació i disseny de pàgines web per a despatxos d’arquitectura, Fotografia d’Arquitectura<(i> i English for architects.


2011-02-17
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004