Notes de premsa  

El 25 de gener es va fer a la seu barcelonina del COAC de plaça Nova una jornada informativa, organitzada pel Col·legi i el Consorci Metropolità de l'Habitatge (CMH), per ajudar a tramitar les sol·licituds de subvencions per a la instal·lació d'ascensors i la millora de l'accessibilitat. Durant la jornada, que es pot veure enregistrada des d'aquest enllaç, es va explicar en què consisteix aquest programa i es va detallar la documentació que cal per tramitar les sol·licituds de les subvencions.

Per gestionar aquestes sol·licituds de subvenció la propietat haurà d’encarregar a un arquitecte la redacció d’un projecte o documentació tècnica. L’arquitecte haurà de presentar la documentació elaborada al Col·legi, via telemàtica, per tal que en faci la corresponent revisió i emeti l’Informe d‘Idoneïtat Tècnica necessari per a la tramitació de la subvenció.

La jornada va ser presentada per Carla Habif-Hassid, vocal de la Juta Directiva de la Demarcació de Barcelona i va comptar amb les intervencions de Susana Adán, coordinadora tècnica del CMH ; Montse Vilardaga, arquitecte de l'Oficina Consultora Tècnca del COAC i Marta Usón, arquitecta del servei de Visat del Col·legi.


2011-01-19
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004