Notes de premsa  

En el decurs d’aquest mes de gener es posarà en funcionament la nova Plataforma de Concursos del Consell Superior dels Col·legis d’Arquitectes d’Espanya (CSCAE), impulsada per aquesta institució amb la col·laboració dels col·legis de Catalunya, Madrid i València, per posar a l’abast de tots els professionals i col·legis –especialment aquells que no disposen d’un departament de concursos propi- la millor informació sobre els concursos convocats tant a Espanya com a l’estranger. Les quatre entitats han signat un conveni per posar en marxa la Plataforma on s’estableix que el COAC s’encarregarà d’elaborar i gestionar un butlletí informatiu amb tota l’oferta de convocatòries de concursos d’àmbit estatal i internacional.

Per a la realització d’aquesta nova eina d’informació sobre els concursos, el COAC aprofitarà el treball que ja porta a terme la seva Oficina de Concursos per a l’elaboració del butlletí que reben de forma gratuïta tots els col·legiats catalans registrats en aquest servei. Val a dir, que el COAC mantindrà aquest butlletí i la resta de serveis al voltant dels concursos que ja ofereix des de l'Oficina de Concursos, que no pateixen cap modificació.

Els principals serveis de la Plataforma, als quals podran accedir tots els professionals, es completen amb la implementació d’una eina d’inscripció i presentació telemàtica que permetrà la creació d’una galeria online d’Arquitectura; un servei de consultoria per a la redacció i la convocatòria de concursos adreçat a l’Administració i a entitats públiques i privades de tot tipus i el suport als col·legis que demanin orientació sobre possibles vies de recurs en relació amb els procediments d’adjudicació. Podeu trobar més informació sobre la Plataforma de Concursos al web del CSCAE.


2011-01-12
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004