Notes de premsa  

Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta (RCR Arquitectes) i Mario Corea han estat elegits Membres Honoraris de l’AIA (American Institute of Architects), que distingeix anualment les contribucions a l’arquitectura a nivell internacional realitzades per arquitectes no nord-americans.

L’elecció com a membre honorífic no suposa tan sols el reconeixement del treball individual dels arquitectes estrangers, sinó que també pretén donar visibilitat global a un arquitecte que ha portat a terme una contribució significativa a l’arquitectura i a la societat a nivell internacional.

Des de l’any 1995, quan la va rebre Ignasi de Solà-Morales, cap arquitecte català havia rebut aquesta distinció. Abans també havien estat designats membres honoraris de l’AIA Ricardo Bofill (1985), Oriol Bohigas (1993) i Joan Bassegoda (1994).

Fundat l’any 1857 a Washington amb la finalitat de representar el col·lectiu d'arquitectes col·legiats als Estats Units, l’AIA serveix de nexe pel conjunt dels seus integrants, promovent el valor del disseny i el reconeixement dels seus mèrits assolits. Compta ara per ara amb prop de 300 organitzacions adherides a nivell local i estatal, que donen assistència als arquitectes ens els diferents nivells en què desenvolupen la seva activitat.


2010-03-24
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004