Notes de premsa  

El proper dijous 5 d’agost s’inaugurarà a l’espai Picasso (eP) del COAC l’exposició Currículums Vistos, que inclou l’obra dels 132 equips de disseny d’exposicions que s’han presentat al concurs convocat per l'Àrea de Cultura, Formació i Publicacions del Col·legi, inclosos els 18 equips guanyadors.

La mostra, de petit format, inclou els pannells explicatius amb la trajectòria de tots els equips presentats i imatges il·lustratives dels seus treballs més destacats. L’exposició romandrà oberta fins al 4 de setembre i podrà visitar-se de dilluns a divendres de 10 a 20 hores i dissabtes de 10 a 14h a l’eP.

L'Àrea de Cultura, Formació i Publicacions del COAC va convocar, el passat mes de juliol, un concurs de currículums per triar deu equips pel disseny de muntatge de les exposicions del CoAC programades pels anys 2005 i 2006 a la Sala d'Exposicions de la seu de plaça Nova (Barcelona). Amb aquest concurs, el CoAC pretén impulsar la creativitat de l’arquitectura efímera entre els professionals tant entre els joves emergents com entre els equips més veterans, així com obrir la participació dels professionals del sector a l’activitat de la seva seu central a Barcelona.

El concurs, obert a arquitectes o equips multidisciplinars amb un mínim d'un arquitecte, ha ampliat el nombre de guanyadors de 10 a 18 estudis, donada la qualitat dels currículums i el volum de propostes presentades. D’entre els equips guanyadors hi ha professionals amb una dilatada trajectòria i nous valors emergents.

Els 18 estudis guanyadors són: Arturo Frediani, Jordi Ramos; AV62 arquitectos (Toño Foraster, Victoria Garriga); División Efímeros (Pomés, Llamazares, Padró); Fabián Asunción, Soledad Revuelto; Farenheit 451 arquitectura (Santi Ibarra, Toni Montes, Lluís Ortega, Xavi Osarte, Esther Segura); Julia Schulz-Dornburg, Joan Pons; La Creativa (Elias Bonet, Cesc Solà, Patrick Brentano, Lluc Cirici, Hug Cirici, Sebastià Bonet); La Granja (Gabrile Schiavon, Gerard Sanmartí, José Manuel Fernández, María Ruiz); La Invisible + dot girona (Maria Güell, Bet Capdeferro, Sylvia Kuchinow, Ramon Bosch); Liebman Vilavecchia arquitectura (Eileen Liebman, Fernando Vilavecchia); Laia Escrivà, Uli Marchsteiner; Marta Peris, José Manuel Toral; Niall O'Flynn; Nug arquitectes (Amadeu Santacana, Umberto Viotto); Saeta Estudi (Bet Cantallops, Pere Ortega, Margarida Costa-Martins); Xavier Vendrell; Xia arquitectes (Xavi Codina +Arola Balanzó, Débora Alasraki, Rafa Yela); XNF (Xavier Bustos, Nicola Regusci, Ferran Grau).


2004-08-02
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004