Notes de premsa  

Dins del programa oficial d’activitats de Construmat, el COAC va organitzar una jornada que va tenir lloc al recinte firal de Gran Via el passat 22 d’abril amb el títol de Sector Arquitectura: una crisi per a la innovació. La jornada va servir com a presentació en societat del que és una iniciativa a dos anys que té com a objectiu fonamental posar en relació la comunitat dels arquitectes amb tots aquells agents i institucions que actuen en el seu mateix sector –especialment en els àmbits de la rehabilitació, el manteniment i l’urbanisme– amb l’accent sempre posat en la innovació.

Sector Arquitectura neix amb un programa obert a les aportacions d’empreses de la construcció, promotors, constructors, administradors de finques i altres professionals del sector, així com a la participació de l’Administració. El COAC aspira a desenvolupar, amb la complicitat d’institucions i col·lectius, una nova plataforma que esdevingui una nova referència a l’agenda del sector. En hipòtesi, la greu situació econòmica actual podria ser el punt crític que impulsi el canvi a través de la reflexió i el debat.

La jornada, que va aplegar una nodrida assistència, va comptar amb la participació de Jordi Ludevid, degà del COAC, Ramon García-Bragado, tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona, Carlos Díaz, soci de Tusquets Arquitectura; Anna Puig-Pey, en representació de l'APCE; Felipe Pich-Aguilera, arquitecte coordinador de Casa Barcelona; Núria Pedrals, directora general de Qualitat de l’Edificació i Rehabilitació de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya; Elena Juano Berdonces, secretària del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida; Gonçal Marqués, director tècnic d'Habitatge de l'Incasòl; Lluís Hosta, vicepresident d'AVS Catalunya i Lluís Comerón, vicedegà del COAC.


2009-04-16
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004