Notes de premsa  

En paral·lel a l'exposició Per un barri digne. El Pla de millora dels barris que necessiten una atenció especial, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat va organitzar una jornada el 26 de febrer al COAC per fer balanç de la Llei de barris, des de la perspectiva dels arquitectes i adreçada als arquitectes. El video de la jornada, que va poder ser seguida en directe per Internet des del web del COAC, es pot veure des del web col·legial.

A partir de les 16.30 h, i a la sala d'actes de Plaça Nova, es faran dues taules rodones. A la primera, moderada per Joan Ganyet, director general d'Arquitectura i Paisatge, intervindran arquitectes que han participat en la redacció de projectes i uns altres que ho han fet com a gestors o coordinadors. A la segona, moderada per Oriol Nel·lo, secretari per a la Planificació Territorial, quatre arquitectes donaran a conèixer actuacions exemplars que s'emmarquen en els projectes de millora de l'espai públic i dotació de zones verdes, i projectes d'equipaments públics.

La inscripció es gratuïta. Només es prega confirmació d’assistència a l’Oficina de Gestió del Programa de Barris (mtperez@gencat.cat / Tel. 932 147 055).

L’exposició Per un barri digne. El Pla de millora dels barris que necessiten una atenció especial mostra, des del passat 16 de gener i fins el proper 27 de febrer, un recull de les actuacions més destacades de les cinc convocatòries resoltes fins ara de la Llei de barris, que han permès impulsar projectes de millora de 92 barris situats en 77 municipis.

L’exposició, organitzada pel DPTOP, pretén acostar de manera molt visual a la ciutadania les obres realitzades i els projectes en marxa del Programa de barris, amb un èmfasi especial en la participació veïnal en el desplegament d’aquestes actuacions. El seu títol vol ser també un homenatge a tots aquells que des dels ajuntaments i el moviment veïnal han treballat al llarg de molts anys perquè tots els barris de Catalunya tinguessin el nivell desitjable de qualitat urbana i de serveis.


2009-02-12
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004