Notes de premsa  

El Congrés d’Arquitectes d’Espanya 2009, que es celebrarà a València entre l’1 i el 3 de juliol de l’any vinent, ha fet pública la petició de comunicacions a tots els professionals per aquest esdeveniment, organitzat per CSCAE sota el lema Noves i antigues formes d’exercici professional a Espanya, Europa i el món. Una vegada avaluades pel Comitè Executiu, la selecció de les propostes rebudes conformarà la llista de comunicacions definitiva dels participants al Congrés i dels Col·legis de tot l’estat. Els arquitectes poden fer arribar les seves comunicacions per al congrés fins al 15 de desembre per correu electrònic a l’adreça comunicaciones2009@arquinex.es

En l’enviament s’haurà d’incloure la comunicació –d’un màxim de 1.200 paraules- i una fitxa de proposta amb un resum de 12 línies de la mateixa.

El Congrés s’estructurarà en una ponència general –els reptes de futur- i tres sectorials, dedicades a les diferents formes d’exercici professionals dels arquitectes, el nou escenari formatiu definit per l’Espai Europeu d’Educació Superior i el futur de les institucions col·legials. A més, es proposen un seguit de blocs temàtics al voltant dels següents àmbits:

- Nous arquitectes i noves formes d’exercici
- Nous temps i noves formes d’organització
- La formació acadèmica i la formació professional continua
- Els Col·legis d’arquitectes
- Arquitectura, Ciutat i Territori
- Els altres, els usuaris, els professionals, com ens veuen?

El Comitè de Selecció de les comunicacions està integrat per Carlos Hernández Pezzi, president del CSCAE; Jordi Ludevid, degà del COAC i vicepresident segon del CSCAE; Juan Castillo, conseller del Consell pel COA de València i Luis Sendra, comissari del Congrés.

D’altra banda, el Congrés també ha convocat un concurs per al disseny del logotip del simposi, en que poden participar tots els arquitectes col·legiats a Espanya. El termini per a la presentació de les propostes és, en aquest cas, el proper 15 de desembre.


2008-09-04
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004