Notes de premsa  

El Consorci Urbanístic del Prat Nord ha donat a conèixer la resolució del jurat del concurs d’idees per procediment restringit per a l’ordenació de l’àmbit del Centre Direccional al Prat de Llobregat i fa públics els equips seleccionats per a la segona fase del concurs.

Els 10 equips finalistes són: Jornet – Llop – Pastor, SLP; Manuel de Solà – Morales; Jaume Carné – Claus en Kaan Architecten; E. Donato Arquitecte & Associats, SL – Nova Gestió, SL; Francisco de León Arquitectura y Urbanismo, SL; Carracedo – Sotoca Arquitectura, SLP; MAP Arquitectos, SL – ACXT, SA – IDOM, Ingeniería y sistemas, SA; Josep Parcerisa Bundó – Bayona Valero Arquitectes Associats, SL – DKV Architecten, BV; h+n+s Landschapsarchitectes – AAUP, Jordi Romero i Associats, SLP – Jansana, de la Villa, de Paaw, arquitectes, SL – Taller d’eginyeria ambiental, SL Jaume Artigues Vidal – Jordi Henrich Monrás; i Rafael de Cáceres Zurita – Olga Tarrassó Climent – Miquel Martí Casanovas – Ayesa.

Més de trenta equips multidisciplinars han licitat al concurs d’idees, inèdit en aquest tipus de procés d’ordenació territorial. Es tracta d’un àmbit metropolità d’alt valor estratègic tant per les dimensions territorials (150 hectàrees) com per la seva activitat econòmica, l’espai protegit, el fluvial, el sistema viari o el parc d’habitatges previst.

A la segona fase del concurs els equips finalistes han d’elaborar i presentar els nous treballs, en el termini de dos mesos i mig, seguint els criteris que estableix el Consorci per al desenvolupament del nou sector. Després, el jurat del Consorci seleccionarà la proposta guanyadora, que servirà de base per redactar el document que reculli les directrius i estratègies que ordenaran l'àmbit del Centre Direccional i el seu entorn.

El concurs d’idees està impulsat pel Consorci Urbanístic del Prat Nord, integrat per l’Ajuntament del Prat de Llobregat i l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), amb la col·laboració del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.


2008-05-08
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004