Notes de premsa  

L’arquitecte argentí Jorge Silvetti va presentar els darrers projectes del despatx que encapçala amb Rodolfo Machado en una conferència a la sala d’actes del COAC, el passat 27 de maig. Silvetti es troba a Barcelona per exercir com a jurat únic del Premi Década, que atorga anualment la Fundació Oscar Tusquets Blanca.

“Veiem cada projecte com quelcom nou en el que sobretot ens preocupen les operacions de l’arquitectura i quin és el context i la responsabilitat cultural”, explicà Silvetti, que comentà amb profusió d’imatges alguns dels projectes més destacats portats a terme amb Machado a Boston, on estan establerts des de fa tres dècades.

Silvetti va ser fins l'any 2002 degà del departament d'Arquitectura de la Universitat de Harvard, on continua com a docent. Des de l'any 1974 encapçala amb el seu soci el despatx Machado & Silvetti, les obres del qual han estat reconegudes amb nombrosos guardons, com ara el premi de l'Associació d'Arquitectes Nord-americans (AIA) per una biblioteca pública a Boston. Museus, com el de Belles Arts de Utah, a Salt Lake City (EUA) o el de la Vil·la Getty a Malibú (EUA) i edificis integrats a campus i nuclis d’ensenyament, com ara l’Escola de Negocis de Beirut (Líban), o una residència d’estudiant al campus de Harvard, van ser alguns dels projectes comentats per l’arquitecte, que va destacar, a més, que el 70 per cent de la seva feina està relacionada amb centres universitaris.


2004-05-28
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004