Notes de premsa  

La personalitat i el treball de l’arquitecte Agustí Borrell van ser recordats en un emocionant acte celebrat a la sala d’actes de la seu barcelonina del COAC el passat 25 de setembre, coincidint amb el primer aniversari de la seva mort. L’acte va ser organitzat pel COAC i l’agrupació d’Arquitectes Experts Pericials i Forenses de Catalunya (AEPFC) del Col·legi. Borrell va ser degà del COAC entre 1984 i 1988 i president de l’AEPFC.

L’acte, conduït per Pere González Nebreda, president de l’AEPFC, es va iniciar amb unes paraules de Jordi Ludevid, degà del COAC, a continuació de les quals Juli de Miquel, advocat i professor d’Esade va pronunciar la conferència El dictamen pericial de arquitecto; luces y sombras.

Posteriorment amics, companys i col·legues d’Agustí Borrell van protagonitzar una de les parts més emotives de l’acte en recordar breument experiències i anècdotes viscudes amb l’arquitecte. Així, l’advocada Montse Pinyol va excusar la presència de Joan Margarit, tot llegint en representació seva el poema Paraules per a un arquitecte, dedicat a Borrell. Després van recordar la figura de Borrell el magistrat Fernando Carlos de Valdivia; Jordi Griñó, ex president de l’AEPFC; Joan B. Mur, ex degà del COAC; Albert Peñín, ex degà del Col·legi d’Arquitectes de la Comunitat Valenciana; Vicente Sánchez de León, ex degà del Col·legi d’Arquitectes de Madrid; Víctor Fanlo, arquitecte i membre de la Junta directiva de l’AEPFC; Fulgencio Avilés, president d’ASEMAS; Pere Serra, ex secretari del COAC; Carlos Ferrater; Jordi Querol, president de la Cooperativa Jordi Capell i ex president de la Demarcació de Barcelona del COAC; Lluís Bassat, Fausto Burgos i Agustí Borrell, fill de l'arquitecte.

Foto: Jordi Pareto


2007-09-25
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004