Notes de premsa  

El COAC ha presentat avui la renovació de la seva pàgina web (www.coac.net), amb l’objectiu de convertir-la en un dels portals de referència en recursos i serveis per a l’arquitectura i l’urbanisme.

L’acte ha estat presidit pel Degà del Col·legi, Jesús Alonso, i ha comptat amb la participació dels responsables dels principals serveis telemàtics que la web ofereix tant als arquitectes col·legiats com als ciutadans i les empreses en general. Prèviament, el president de Barcelona Virtual, Paul Fleming, ha pronunciat una conferència sobre estratègies de màrqueting adreçades als arquitectes.

Fleming, un dels experts més reputats en l’aplicació de tècniques de màrqueting i publicitat a la xarxa, s’ha posat com a objectiu de la seva xerrada mostra com a Internet “pot fer créixer el teu negoci i el teu propi futur”. Segons l’empresari nord-americà enfront el fet que un 30 per cent de la població catalana estigui ja connectada cada dia és d’una importància més cabdal aprofitar les possibilitats d’estalvi de temps i diners i de captació de clients que ofereix una correcta utilització d’Internet.

De la seva banda, el degà del COAC, Jesús Alonso, ha subratllat que la nova web col·legial, puntera en serveis i eines tecnològiques, incideix especialment, d’una banda, en la comunicació i la participació dels usuaris i d’altra en la millora de la resposta a les necessitats del col·legiat amb la incorporació de tres portals de serveis telemàtics. “Més que una nova web és un nou concepte, una aposta pel col·lectiu, que a més es mantindrà en constant evolució, perquè vol ser una eina viva i atenta a la realitat i les necessitats dels arquitectes”. El director general del COAC, José M. Román, ha estat l'encarregat de cloure l'acte.

El COAC ha estructurat el seu nou lloc web en dos grans àmbits: un obert a la navegació i consulta de tots els usuaris i les empreses en general, amb informació i recursos sobre el COAC i la seva oferta cultural, formativa, etcétera. Mentre, el segon gran apartat és d’accés exclusiu pels arquitectes col·legiats i permet gaudir de diferents serveis on line, com ara el visat telemàtic o la sol·licitud i tramitació de diferents certificats col·legials.

El COAC és pioner en l'àmbit col·legial en l'ús i desenvolupament de les TIC, software propi i plataformes de connectivitat a Espanya. L’any 2001 va ser el primer col·legi a desenvolupar el visat telemàtic; ha impulsat la firma electrònica, a través de l'empresa Firmaprofesional, S.A.; la llicència d'obres telemàtica, amb acords amb diversos ajuntaments catalans; i altres serveis en línia que agiliten i milloren la pràctica professional i els serveis al ciutadà, en una línia ascendent paral·lela a les innovacions tecnològiques del mercat.


2004-05-18
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004