Notes de premsa  

Al-Pi telecomunicacions i el COAC han arribat a un acord de col·laboració per desenvolupar productes de telecomunicació adaptats a les necessitats dels col·legiats i els seus despatxos professionals introduint les últimes novetats tecnològiques en serveis de transmissió de dades, internet i veu sobre IP. Així mateix, el CoAC passa a integrar-se en el Consell Assessor d’ Al-Pi telecomunicacions.

La firma de l'acord entre el Sr. Arnold Ghinsberg, Director General de Al-Pi telecomunicacions i el Sr. Jesús Alonso Sainz, Degà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, a la seu del CoAC, permetrà aplicar els últims avenços a la seva xarxa corporativa de dades, que interconnecta les 18 seus que el Col·legi té distribuïdes per tot el territori català, entre demarcacions i delegacions.

Entre uns altres avantatges, la firma d'aquest acord representa per als col·legiats un estalvi de temps i diners ja que els permetrà visar els projectes a través d'internet amb una major qualitat i velocitat, així com accedir a altres aplicacions col·legials necessàries en el desenvolupament de la seva professió. Aquest tipus d'avenços tecnològics suposa una necessitat d'ample de banda més alta del normal i d'una gran qualitat que en aquest cas es resol gràcies a la xarxa basada en Giganet Ethernet desenvolupada per Al-Pi telecomunicacions.

L'acord s'emmarca en la dinàmica de l'operadora de facilitar serveis personalitzats als professionals, a través dels seus col·legis, per cobrir necessitats específiques de cada sector. Aquesta política d'actuació li permet accedir de manera directa i específica als requisits de cada activitat empresarial i, des de la seva posada en marxa, ha suposat la creació de solucions específiques per a sectors tan vitals com la logística, el científic o el sanitari i ara en aquest cas, el de la construcció.

El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, que va ser fundat en 1931, compte en l'actualitat amb més de 8.200 col·legiats. Amb aquest acord, continua amb la seva política de facilitar totes les eines i recursos més apropiats per als seus col·legiats en aquest cas en el sector de les telecomunicacions. El CoAC és pioner en l'àmbit col·legial en l'ús i desenvolupament de les TIC, software propi i plataformes de connectivitat. L’any 2001 va ser el primer col·legi a desenvolupar el visat telemàtic; ha impulsat la firma electrònica, a través de l'empresa Firmaprofesional, S.A.; la llicència d'obres telemàtica, amb acords amb diversos ajuntaments catalans; i altres serveis en línia que agiliten i milloren la pràctica professional, en una línia ascendent paral·lela a les innovacions tecnològiques del mercat.


2004-04-27
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004