Notes de premsa  

El COAC va acullir el passat 23 de gener la presentació del CAT 2007, en un acte en què, sota el títol Avançant en el dret a l'habitatge de qualitat, s'informà els assistents sobre el nou Concurs d'Assistència Tècnica d'aquest any, el Llibre d'estil dels habitatges de l'INCASOL i la publicació dels dos nous quaderns dels projectes guanyadors dels concursos d'arquitectura per a habitatge protegit a Catalunya. A l'acte hi van assistir, entre d'altres, Francesc Baltasar, conseller de Medi Ambient i Habitatge i Lluís Comerón, president de la Demarcació de Barcelona del COAC.

Després de l'última convocatòria de l'INCASOL per adjudicar concursos d'habitatge, el COAC va posar-s'hi en contacte per intentar introduir millores. Aquesta col·laboració s'ha reflectit en l'elaboració del nou plec de concursos, en què s'ha canviat el procediment utilitzat fins ara per adjudicar els projectes que encarregava l'INCASOL.

Algunes de les millores que incorpora el nou model de concurs són, per exemple, el fet que des d'ara els arquitectes s'inscriuran en una borsa única de caràcter anual per a totes les promocions de l'INCASOL. També que l'import dels honoraris per l'elaboració dels projectes serà el que resulti d'aplicar un coeficient del 0.8 en relació amb els barems vigents del COAC, fet que suposa un increment al voltant del 46% respecte de l'anterior fórmula de determinació. Finalment, s'ha reduït el volum de la documentació a lliurar a la presentació dels projectes encarregats, que des d'ara podrà ser en format DIN A3.


2007-01-22
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004