Notes de premsa  

La llista íntegra dels guanyadors i els finalistes en cadascun dels emplaçaments han estat els següents:

Per a l’emplaçament d’Amposta: Imke Woelk, de Berlin, ha rebut el primer premi; David Tapias, de Reus, el segon i Daniel Montes, de Sevilla, i Estelle Doughty, de Londres, han compartit exaequo el tercer premi. De la seva banda. Marcelo Damian Faiden, de Madrid, el barceloní Juan Pablo Porta i Andrea Leitgeb, de Viena, han estat finalistes.

Per a l’emplaçament de Barcelona: Andrés Canovas, de Madrid, ha guanyat el primer premi, mentre que Fermina Garrido y Ana Salinas, ambdues també de Madrid, s’han emportat el segon i el tercer premi respectivament. Els projectes dels barcelonins Roberto Soto, Albert Viaplana, Marc Chalamanch i Josep Ferrando Bramona, Mineo Kato, de Tokio, Christian Coloman Schweitzer, de Frankfurt, i Javier Pérez-Herreras han estat triats com a finalistes.

Finalment, a l’emplaçament de Salt Covadonga Martínez-Peñalver, de Madrid, ha estat reconeguda amb el primer premi; el barceloní Amadeu Santacana amb el segon i Eva Luque, d’Almeria, amb el tercer. Sam Jacoby i Michael Tonkin, ambdos de Londres han estat els finalistes.

Pel que fa a la categoría d’estudiants, els resultats han estat aquests:

En Amposta, el primer premi ha estat per a Ramon Francos, de l’ETSAM de Madrid; mentre que Alejandro Sanz, també de Madrid, ha obtingut una menció i Carmen Antón, de l’ETSAM i David Capellas, de l’ETSAB el reconeixement de finalistes.

A Barcelona, Ophélie Herranz, de l’ETSAM, y Ryo Chosokabe, de la Universitat de Tokio, han compartit exaequo el primer premi; Takumi Saikawa, de Tokio, ha rebut una menció i Kunihiko Matsuba i Rei Sato, ambdos també japonesos, han estat finalistes.

Per últim, a l’emplaçament de Salt, el primer prmei ha estat per Aritz González, de l’ETSAM, i la menció per Xavier Cornejo, de Banyoles-La Salle).

En la seva argumentació, el jurat internacional es mostra segur que “aquesta reflexió serà útil en el context actual del debat sobre nous models de creixement urbà i d’habitatge a Catalunya, alhora que es podrà estendre a d’altres contexts internacionals en els que es debaten els models de creixement i habitatges d’un futur pròxim”.


2004-04-15
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004