Notes de premsa  

El teatre Tivoli va acollir el dilluns 12 de juny els actes institucionals amb els que tradicionalment el COAC celebra la festivitat del patró del arquitectes, Sant Antoni de Pàdua. Aquest any, i amb motiu de la celebració del 75è aniversari de la creació del Col·legi, al lliurament de guardons i medalles commemoratives s’afegí un emotiu record a la creació del COAC, l’any 1931, i un concert de música clàssica a càrrec de l’Orquestra Filharmònia de Barcelona.

L’acte es va iniciar amb el lliurament de les medalles commemoratives als arquitectes que han arribat als 50 anys de col·legiació i que en aquest cas són Pere Picola i Masdeu, Ramon Canosa Reboredo, Lluís Iglesias i Martí, Pere Payés i Nadal, Jaume Seguí i Alea, Francesc Vayreda i Bofill, Amaro Tagarro i Tagarro i Pau M. Monguió i Abella. Les medalles commemoratives els hi foren lliurades pel degà, Jesús Alonso; el secretari Jorge Ozores i el director general d’Arquitectura i Paisatge, Joan Ganyet.

A continuació van ser lliurades les Teules, Escaires i Diplomes a diferents persones que d’una manera o altra han contribuït a fer més sòlid l’organisme col·legial, per exemple amb diferents donacions documentals a l’Arxiu del COAC. En aquest cas, van rebre els guardons Federico Correa i Alfonso Milà; Ramon Bosch i Agustí –per la donació realitzada pel seu pare, Ignasi Bosch Reitg; Ramon Artigues i Codó, Rosa M. Subirana Torrent –per la donació efectuada pel seu pare, Joan Baptista Subirana-; Ma. Teresa Bartolomé –per la donació realitzada pel seu pare, Santiago Rubies; Sònia Solà Milian –per la donació de llibres i revistes del seu pare, Xavier Solà i Cot i Miquel Batalla i Peralta.

A continuació, la jove arquitecte Carolina Garcia va llegir un text per recordar el 75è aniversari de la creació del COAC, acompanyat d’una sèrie d’imatges que evocaren alguns dels moments més emotius d’aquests tres primers quarts de segle d’història del Col·legi.

Un concert en el que l’Orquestra Filharmònia de Barcelona, dirigida per Lluís Cabal i amb els solistes Glòria Lòpez (soprano) i Joan Ramos (baríton), interpretà diverses peces de Mozart, entre d’altres, suposà el penúltim acte de la festa patronal, que es va cloure amb un copa de cava servida al vestíbul del teatre Tivoli per a tots els assistents.


2006-06-12
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004