Notes de premsa  

Roser Amadó, una de les integrants de l’estudi b01 Arquitectes juntament amb Lluís Domenech, Ramon Domenech i Eulàlia Rovira, serà la protagonista avui de la conferència del cicle Set d’Arquitectura, a partir de les 20 hores a la sala d’actes de la seu barcelonina del COAC. La conferència de Pla serà tramesa en streaming en directe per Internet i enregistrada posteriorment, de la mateixa forma que la resta de conferències del cicle, gràcies al treball de l’equip del Coacnet.

Enric Sòria va ser l’encarregat d’obrir el passat 22 de desembre a la sala d’actes de la seu barcelonina del COAC la tercera entrega del cicle de conferències Set d’Arquitectura, que ofereix altres tantes xerrades d’arquitectes amb una sòlida trajectòria ja desenvolupada. Fins ara han intervingut al cicle, a més de l’esmentat Sòria, Lluís Nadal (12 de gener), Arcadi Pla (19 de gener) i Espinet i Ubach i Associats (9 de febrer) i Pere Riera (RGA Arquitectes, 16 de febrer)). Després de Roser Amadó, Ramon Maria Puig tancarà el cicle el proper 2 de març.

Totes les conferències del cicle, patrocinat per Tecalum sistemes i Philips, comencen a les 20 hores a la sala d’actes de la seu barcelonina del COAC.


2006-02-23
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004