Notes de premsa  

Pere Riera, un dels integrants de l’estudi RGA Arquitectes juntament amb Josep Maria Gutiérrez, Josep Sotorres, Montserrat Batlle i Barto Busom, va pronunciar el passat 16 de febrer una conferència a la sala d’actes de la seu barcelonina del COAC dins el cicle Set d’Arquitectura.

Riera va parlar dels darrers treballs del despatx, com ara la passera del parc de Vallparadís a Terrassa, que ha obtingut múltiples reconeixements i guardons en els darrers mesos, com ara el Footbridge Awards, únic premi internacional de ponts, atorgat per la Universitat de Venècia; el premi de la tercera Biennal d’Arquitectura del Vallès, el Construmat 2005 o el Bonaplata 2004, a més de ser finalista dels FAD.

Enric Sòria va ser l’encarregat d’obrir el passat 22 de desembre a la sala d’actes de la seu barcelonina del COAC la tercera entrega del cicle de conferències Set d’Arquitectura, que oferirà altres tantes xerrades d’arquitectes amb una sòlida trajectòria ja desenvolupada. Fins ara han intervingut al cicle, a més de l’esmentat Sòria, Lluís Nadal (12 de gener), Arcadi Pla (19 de gener) i Espinet i Ubach i Associats (9 de febrer). Després de Pere Riera, Roser Amadó i Lluís Domènech (23 de febrer) i Ramon Maria Puig (2 de març) completaran el cicle.

Totes les conferències del cicle, patrocinat per Tecalum sistemes i Philips, comencen a les 20 hores a la sala d’actes de la seu barcelonina del COAC.


2006-02-16
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004