Notes de premsa  

La delegació del Vallès de la Demarcació de Barcelona del COAC ha organitzat una tertúlia-sopar amb Esteve i Robert Terradas pel proper dijous 1 de desembre a la sala de conferències de la seu de la delegació al Vapor Universitari de Terrassa. L’acte començarà a les 20.30 hores.

Sota el títol CosmoCaixa, Museu de la Ciència de Barcelona, Robert i Esteve Terradas seran els protagonistes d’una vetllada concebuda per apropar les opinions i el treball dels arquitectes a col·legues, estudiants i qualsevol altra persona altre persona interessada. Després de les que s’han realitzat amb Josep Llinàs, Jordi Garcés, Alfons Soldevila i José Antonio Martínez Lapeña com a protagonistes, aquesta serà la quarta d’aquestes nits de conversa i sopar que organitza la delegació vallesana del COAC.

Esteve Terradas va néixer l’any 1944 a Barcelona i va estudiar arquitectura a l’ETSAB, on va obtenir el títol l’any 1968. Entre moltes altres activitats docents, és professor d’Arquitectura Contemporània a l’Escola Eina des de 1987. El seu germà Robert, de la seva banda, va néixer sis anys després també a la capital catalana. També es va llicenciar en arquitectura a l’ETSAB, l’any 1976. Amb una àmplia experiència docent, és director de l’Escola d’Enginyeria i Arquitectura La Salle, de la universitat Ramon Llull des de 1997.

La seva obra conjunta inclou treballs d’interiorisme, habitatges unifamiliars i plurifamiliars, edificis industrials, restauracions i reformes, equipaments diversos i projectes d’urbanisme, com ara l’escola de policia de Catalunya, a Mollet del Vallès (1990-92), l’Aquari de Barcelona (1992-95), la residència d’estudiants per a la UPC, a Barcelona (en col·laboració amb Rafael Cáceres, 1994-96); la nova llotja del moll de pescadors a Barcelona, la comissaria dels Mossos al districte Horta.Guinardó o un poliesportiu a l’Hospitalet de Llobregat, aquests tres darrers en construcció actualment.

Inagurat al setembre de 2004 després de quartre anys de treballs, el nou CosmoCaixa és un dels treballs recents més destacats d'Esteve i Robert Terradas. La construcció d'un nou edifici de nou plantes, sis d'elles soterrades, va permetre guanyar 50.000 metres quadrats expositius al museu de la ciència de la Fundació La Ciaxa.

La inscripció per la tertúlia-sopar té un preu de 25 euros i es pot realitzar trucant al 93 73 15 980 o bé enviant un missatge a l’adreça vallescultura@coac.net.


2005-11-15
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004