Notes de premsa  

Gabriel Mora i Carmina Sanvisens i l'interiorista Fernando Salas, van oferir el passat 13 d'octubre sengles conferències sobre el seu treball més recent a la tercera sessió del cicle Obra Pròpia. Capítol 2, que es desenvolupà a la sala d’actes de la seu barcelonina del COAC. La conferència també es va poder seguir-se en directe des de la web del COAC gràcies a la transmissió en streaming que realitzà l’equip del Coacnet..

A partir del dia següent de les conferències, l’enregistrament de les mateixes s’incorporarà a una secció específica de la web del COAC on es poden veure els vídeos dels diferents actes i conferències que han estat retransmessos via web mitjançant aquest sistema en el decurs dels darrers mesos. En aquest apartat, a més de les de Mora-Sanvisens i Salas, les conferències de Siza a Lleida del passat 20 de setembre i les de Rafael Cáceres i Pepe Cortés (15 de setembre) i Juli Capella i Isabel López (29 de setembre) a Barcelona han estat les darreres incorporacions.

L’enregistrament d'aquests actes permetrà accedir en qualsevol moment a una col·lecció de vídeos amb algunes del les activitats més destacades organitzades pel COAC. La tasca del servei Coacnet en aquesta línia aprofundeix en el desplegament de serveis telemàtics útils i pròxims per els col·legiats.

Què em cal?

Per poder seguir la sessió cal que disposeu d’un ordinador amb targeta de so. A més, cal tenir instal·lat el programa gratuït RealPlayer. Des de la web del COAC trobareu l’enllaç per descarregar-vos l’instal·lador del programa (www.coac.net/video).


2005-10-13
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004