Notes de premsa  

La Demarcació de Girona del COAC ha estat guardonada amb la Mosca Especial del Jurat de les Mosques de la Informació que cada any atorga el Col·legi de Periodistes – Demarcació de Girona, per la organització del Debat Costa Brava. Congrés: un futur sostenible.

L’acte de lliurament va tenir lloc el passat 11 de maig a la casa Mas Suro de Cartellà (Girona), on s’hi van reunir un important nombre de periodistes de les comarques de Girona. El Premi va ser recollit per Jesús Alonso, degà del COAC, Josep Riera, president de la Demarcació, i Carles Bosch, arquitecte i president de la Demarcació en el moment de realització del Debat. Riera va agrair la col·laboració de les institucions, entitats, empreses, però sobretot les centenars de persones anònimes que van fer possible el Debat. També, va aprofitar per informar sobre la presentació pública de la publicació sorgida del Debat, el proper dimarts 12 de juliol a la ciutat de Girona i, de la creació, per part de la Demarcació de Girona, del Servei del Planejament Urbanístic.

Les Mosques de la Informació consisteixen el la Mosca de Sant Narcís, que es concedeix a la persona o entitat de les comarques gironines que més hagi destacat pel seu compromís en la defensa de drets, béns o interessos col·lectius i/o hagi difós la realitat gironina més enllà de les seves fronteres naturals i enguany el premiat ha estat el Club de Patinatge Artístic d’Olot; la Mosca Grossa a la persona o entitat que amb la seva accessibilitat hagi facilitat més la tasca informativa dels mitjans de comunicació i, que enguany ha estat per la Unió de Pagesos; la Mosca Borda per a la persona o entitat que hagi oposat més resistència a les sol·licituds d’informació per part dels periodistes, i/o s’hagi mostrat més susceptible envers les informacions aparegudes sobre ella i que ha esta per Mn. Cales Soler, bisbe de Girona.

Un jurat format per representants dels mitjans de comunicació gironins estableix cada any tres candidats a les Mosques esmentades i, també, proclama directament la Mosca Especial del Jurat i la Mosca Especial del Col·legi que en aquesta edició ha estat per els presidents dels Fotògrafs per la Pau i de Metges del Món.


2005-06-16
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004