Notes de premsa  

A mitjans de desembre el web del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya renova integralment pell i coberta. Hores d'ara s'està enllestint un procés que culminarà ben aviat amb la posada en marxa del web arquitectes.cat.

Els arquitectes i l’arquitectura en són els protagonistes. El nou web neix amb l'objectiu d'esdevenir una eina clau per al reposicionament de l'arquitecte dins la societat, i alhora permetre projectar el valor social i cultural de l'arquitectura. arquitectes.cat vol ser un referent que ens apropi a la ciutadania i al món empresarial en uns temps on és imprescindible fer-nos valdre, col·lectiva i individualment.

El web arquitectes.cat s'estructura en 5 grans àrees de navegació: arquitectes, arquitectura, col·legi, ciutadans i empreses. En totes elles s'ha tingut especial cura per reflexar el dinamisme dels arquitectes dins la societat i del seu col·legi com a institució que els representa.

Paral·lelament, s'ha millorat la seva usabilitat, simplificant i ordenant la navegació i incorporant les eines de difusió que ofereixen les xarxes socials.

Personalització de continguts
arquitectes.cat vol també donar resposta a la gran diversitat d'interessos que tenen els nostres arquitectes col·legiats i la ciutadania en general, oferint al visitant del web la possibilitat de personalitzar-se el lloc web segons els seus interessos, ja sigui a nivell temàtic (sostenibilitat, salut, urbanisme, rehabilitació, societat, internacionalització...) com territorial.

625 arquitectes ja formen part del mosaic arquitectes.cat!
Aquest mosaic digital acompanyarà el nou web en el moment de la seva estrena, il·lustrant així la voluntat d’arribar de forma col·lectiva allà on no és possible fer-ho de forma individual.

Par participar en aquesta iniciativa, que tindria un aspecte final semblant al que podeu veure en la imatge, només heu d’omplir el breu formulari que trobeu a continuació i amb el qual ja podeu fer-nos arribar una foto tipus carnet.

Moltes gràcies a tots els que ja heu participat!


2013-12-04
SUMARI ARXIU
 
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
Oriol Bohigas, guardonat amb la Medalla d’Or de la Generalitat
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004