Notes de premsa  

El Patronat de la Fundació Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (ITeC) ha escollit Lluís Comerón i Graupera nou president de l’entitat en substitució de Joan Ràfols Esteve, qui ha exercit la seva presidència per un període de 14 anys.

El nou president, el mandat del qual es perllongarà durant 4 anys, ha estat des de l’any 2010 membre del Patronat de l’ITeC en tant que degà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). Comerón és el cinquè president de l’ITeC d’ençà la seva fundació, ara fa 35 anys. El nou president de l’ITeC, Lluís Comerón, explica que “en els darrers anys el sector de l'edificació ha treballat en la millora de la seva competitivitat. La intensitat de la crisi econòmica, tanmateix, ha alentit aquest procés, de manera que seguim tenint per davant reptes de transformació que són claus per al nostre futur. L'actual context econòmic fa pensar en una lenta recuperació del sector per als propers anys, i és aquí on el paper de l'Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya esdevé clau”.

En opinió de Comerón “l'ITeC, organisme que aglutina els agents públics i privats del nostre sector, amb una clara orientació cap a la tecnologia i la transferència de coneixement, té un paper essencial a l'hora d'assumir i dinamitzar els reptes d'aquesta nova etapa, contribuint així a la reactivació de la construcció en el nostre país”.

En el marc de la conjuntura actual, des de l’ITeC es posa èmfasi en la idea que els canvis normatius en el sector de la construcció i la necessitat per part de les empreses del país d’obrir-se a nous mercats fan aconsellable un acompanyament tècnic sòlid i amb experiència que previngui qualsevol contingència en aquests àmbits.


2013-11-20
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Jordi Ludevid, reelegit com a president del CSCAE
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
Oriol Bohigas, guardonat amb la Medalla d’Or de la Generalitat
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004