Notes de premsa  

Jordi Ludevid i Anglada ha estat reelegit per majoria absoluta com a president del Consell Superior dels Col•legis d'Arquitectes d'Espanya (CSCAE) a les eleccions celebrades Madrid el passat 6 de novembre. Les eleccions a la presidència del CSCAE per al període 2014-2017, celebrades el passat 6 de novembre a Madrid, s'han resolt en la seva primera ronda de votació, en què l'actual president i candidat ha sortit elegit amb 12 dels 19 vots de la taula del Ple de consellers.

En el seu programa electoral Jordi Ludevid ha defensat la continuïtat de la lluita radical i sense fissures davant l'Avantprojecte de LSCP a més de deu punts ineludibles entre els quals cal destaca l'impuls al desenvolupament d'una Llei de l'Arquitectura, la recerca de la sostenibilitat econòmica de les institucions col•legials i el compromís amb els arquitectes espanyols per buscar eines i instruments que millorin les condicions econòmiques i laborals en què es desenvolupa la professió.

En els propers dies el president es reunirà amb les institucions i entitats vinculades a la professió per informals de primera mà de les línies d'actuació que van a posar-se en marxa per poder començar a treballar des del primer moment . La presa de possessió del president es durà a terme al mes de gener així com la renovació de la Junta Directiva .


2013-11-07
SUMARI ARXIU
 
arquitectes.cat el nou web dels Arquitectes de Catalunya
La Generalitat posa en marxa el procés per aprovar la nova llei d'arquitectura a finals de 2014
Manifest per la Qualitat Democràtica
Necessita l'arquitectura d'un reset? Debat dijous 28 de novembre al Roca Barcelona Gallery
Lluís Comerón, elegit nou president de l'ITeC
Benedetta Tagliabue guardonada amb el Premi Riba Jencks 2013
Vegeu el vídeo de la taula rodona sobre Barcelona en el marc de l'exposició BCN/Enllaços
Oriol Bohigas, guardonat amb la Medalla d’Or de la Generalitat
  Arxiu

2013
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2012
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

2011

2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004